Select Page

2017.11.09. Budapest

Diagnostic + Marketing Class

Hatékony bőrdiagnosztika és eredményes nyereségnövelő stratégiák, kozmetikusoknak

A tanfolyam ára: 

18.000 Ft,

ami tartalmazza a nyomtatott marketing manuálokat és a professzionális diagnosztikához szükséges nyomtatványokat

Diagnostic + Marketing Class

 

Az első oktatásunk, ami többet nyújt a szakmai ismereteknél – az itt elhangzott információkkal új szintre emelheted a szolgáltatásaid értékesítését és maximalizálhatod a profitod.

A képzést úgy állítottuk össze, hogy tartalmazzon egy nagyon könnyedén alkalmazható, bőrállapot-felmérésről szóló tudásanyagot, valamint választ adunk a kozmetikusokat leggyakrabban frusztráló, marketing jellegű kérdésekre is.

Egy komplett rendszert mutatunk be, amellyel könnyebb az új vendégek szerzése és megtartása is!

A képzésen az alábbi témakörökre helyezzük a hangsúlyt:

Hogyan érd el, hogy vendégeid szemében szakértő váljon belőled - akire hallgatnak

Hogy vértezd fel magad hatékony marketing fegyverekkel, amik valóban hatásosak

Hogyan mérd fel hatékonyan vendégeid bőrállapotát, és kínálhass hosszútávon eredményes ápolási lehetőségeket

A Hyamatrix bőrállapot-felmérő füzet professzionális használata

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Aki tudja, hogy jó lenne egy bőrdiagnosztikával indítani a kezeléseket, de nem tudja pontosan, hogy kell ezt professzionális módon végezni.

Tudjuk, hogy nagyon sokat tanultál erről és álmodból felébresztve is felismered a bőrproblémákat. De vajon elég ez? Szerintünk fontos, hogy az eredményt a vendéged is értse és hogy otthon is rápillanthasson a strukturált problémákra, ajánlásaidra!

Akinek elege van a folyton átjelentkező, vagy az utolsó pillanatban időpontot lemondó vendégekből és az ebből eredő “üresjáratokból”.

Tudjuk, hogy az egyik legnagyobb probléma, hogy gyakran semmibe veszik a megbeszélt időpontokat és ha szólsz, sértődés lesz belőle… Erre is kitaláltunk megoldási javaslatokat!

Aki szeretné, hogy ne csak betoppanó vendégei legyenek, hanem tartós, hosszútávú kapcsolatra törekszik a kliensekkel.

Beszélni fogunk arról, mi az ami növeli a vendégek elkötelezettségét és hűségét – valamint arról is, hogy milyen utolérhetetlen előnyei vannak a “hűséges” vendégeknek.

Akinek általában alacsony árú, gyors kezelésekkel van tele a naptárja és ezért sokat dolgozik, de nem igazán tud profitot termelni.

Megmutatjuk, hogy van kiút a mókuskerékből és hogy lehet a kis kezeléseket fokozatosan a magasabb haszonkulccsal rendelkező kúrákra cserélni.

Használd az ÚJ Bőrállapot-felmérés kiadványunkat!

(csak a tanfolyamon résztvevők számára elérhető, egyedi nyomtatvány)

  • 20 db perforált, 2 oldalas adatlap, amit a diagnosztika végeztével egy mozdulattal átadhatsz a vendégednek (otthon is tanulmányozni fogja)

 

  • Új marketing eszköz és mini-ügyfélkarton, egyben

 

  • Előírhatsz egy kezelési tervet, ajánlhatsz otthoni ápolási termékeket, mindezt prémium kivitelben és elegáns, profin szerkesztett külsővel

 

  • A vendéged jobban emlékezni fog a papíron lévő “előírásokra”, mint az egyszer elhangzott ajánlásokra és nagyobb eséllyel fogja követni az ott leírtakat.

 

  • Mindig emlékezni fogsz arra, hogy mi volt vendéged kiindulási bőrállapota és indokolni tudod majd a magasabb árkategóriájú, összetettebb, hosszabb kezelési protokollokat is.

Milyen egyedi előnyökben részesülnek a tanfolyamon résztvevők?

Profit emelkedés

Új vendégek, magasabb profit tartalmú kezelések

Hosszútávú ügyfél-elégedettség

Prémium ügyfélkör lehetősége

Szakmai támogatás

Szakmai segítségnyújtás telefonon

Szakmai közösség a Facebook csoportban

Marketing támogatás

Nyomtatott segédletek

Az “első találkozás” protokoll

Előtte-utána képek készítés csekklista

Ajándékok

3db Bőrállapot-felmérés füzet

1db  Hyamatrix törölköző

1db Elegáns Hyamatrix T-shirt

Képzésvezető

Halász Emese

okleveles szakoktató,
a HYAMATRIX Akadémia szakmai vezetője

Szakmai életrajz

Több, mint 22 éve éve végzett kozmetikusként. 2008-ban a Budapesti Műszaki Főiskolán szakoktatói oklevelet szerezett, majd kozmetikus hallgatókat tanított nappali, iskolarendszerű képzésben, valamint a felnőttoktatásban. Több száz szakember pályán való elindulásában játszott szerepet, segítette őket elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok megszerzésében, versenyekre történő felkészülésükben.

Több alkalommal jelent meg írása a Beauty Fórumban, tartott előadást szakmai rendezvényeken, illetve a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara felkérésére a Kozmetikus Szakmai Napok egyik előadójaként szerepelt.

Mottója: „Ismeretek, tudás, észszerűség, széles látókör, valódi, hosszútávú eredményekre való törekvés, kockázatmentesen”

Marketing szakértő

Sárai Dávid

marketing manager

Szakmai életrajz

Az elmúlt 7 évben több KKV sikeres marketing stratégiáját építette fel, az egyéni vállalkozásoktól hazai multinacionális cégek leányvállalatain át, a saját üzletéig.

A modern marketing megszállottja és biztos benne, hogy kiváló és fenntartható eredményt csak az online marketing segítségével lehet elérni. Már a gimnáziumi évek alatt is dolgozott, végigjárta a “ranglétrát” a pakolós diákmunkától az ügyvezetői pozícióig. Ez segíti abban, hogy a marketing stratégiát minden esetben a cégre szabottan, egyedi adottságainak és erőforrásainak megfelelően alakítsa ki.

Bízik benne, hogy a kozmetikusok által jelenleg kihasználatlan digitális marketing csatornákat, a megfelelő koncepcióval ki lehet aknázni és a helyes lépések alkalmazásával fantasztikus eredményeket lehet elérni ezen a területen is.

Kozmetikusok véleménye a Hyamatrix képzésekről

“Márkafüggetlen, teljes körű ismeretanyagot kaptam a legújabb kutatási eredményekről, érthető formában, kellemes környezetben.”

Kocsis Marika

Hyamatrix szakértő, Aranykoszorús kozmetikus mester, Négy Évszak Kozmetika

“Emese szenzációsan jó oktató és nagyon tetszett, hogy az elméleti képzés mellett a gyakorlatban ki is próbálhattuk a kezeléseket. A vendégeink imádják a HYAMATRIX kezeléseket és a hatásuk is magáért beszél”

Sáhó Györgyi

Tulajdonos, X-Shape Szépségstúdió

“Biztos és átfogó ismeretet szerezhetsz, a kiscsoportos képzésen ahol nemcsak elméleti, de gyakorlati oktatást is kapsz egyben! Kérdezhetsz, beszélgethetsz, tapasztalatokat cserélhetsz és gyűjthetsz: mindezt egy képzésben!”

Vaszil Ágnes

Hyamatrix szakértő, Kozmetikus mester, Alma kozmetika

Időpont és helyszín

A képzés időpontja:

2017.11.09. csütörtök,  10:00 – 14:00

A képzés helyszíne:

1052 Budapest, Petőfi tér 3-5

HYAMATRIX Központ

Nem jó az időpont?

Íme a következő kurzusok dátumai, amelyekre az éppen aktuális képzés lezárása után tudsz majd jelentkezni.

Kérdésed van?

Tel: 06 30 720 3381

E-mail: [email protected]