Select Page

HEXAMATRIX
– A RÁNCOK ELLEN, BOTOX NÉLKÜL –

INTS BÚCSÚT
AZ ALÁBBI BŐRPROBLÉMÁKNAK

MIMIKAI RÁNCOK

SZÁRAZ BŐR

SZARKALÁBAK

FÁRADTSÁG, STRESSZ JELEI

HORVÁTH ÉVA IS KIPRÓBÁLTA A HEXAMATRIX KEZELÉST

ISMERD MEG A HEXAMATRIX LÉPÉSEIT ÉS NÉZD MEG,
HOGY MI VOLT ÉVA VÉLEMÉNYE A KEZELÉSRŐL!

LAPOZD ÁT AZ EREDMÉNYEKET
BEMUTATÓ GALÉRIÁNKAT!

Vendég életkora: 56 év

Kezelések száma: 1 kezelés

Eredmények:

  • a mimikai ráncok látványos korrekciója
  • a szem alatt terület bőre teltebb, a ráncok kisimultak
  • a szemhéj bőr feszesebbé vált
  • a nazolabiális ránc (orr- ajak barázda) kevésbe határozott
  • egyenletesebb bőrszín, fiatalosabb bőrkép

Kezelést végezte:

Halász Emese – Hyamatrix szakértő

Paciens életkora: 46 év

Kezelések száma: 4 kezelés

Eredmény:

A mimikai barázdáknak, az ún. „mosolyráncoknak ” látványos korrekciója a szem, illetve a száj környékén.

 

Kezelést végezte:

Jenőfi Réka – Hyamatrix szakértő

Paciens életkora: 52 év

Eredmények:

  • ráncok mélységének csökkenése
  • a bőr szöveteinek rugalmassága, turgora látványosan javult
  • a szarkalábak és az arc ráncainak mélysége, hossza csökkent
  • a bőrszín egyenletesebbé vált

Kezelést végezte:

Bakos Anikó – Hyamatrix szakértő

A KEZELÉS MENETE

Első lépésben a kozmetikus célzott kérdéseket tesz fel a vendégnek: allergia, korábban tapasztalt érzékenység, krónikus betegség, szedett gyógyszerek, bőrápolási szokások, kapott kozmetikai kozmetológiai kezelések, vízfogyasztás, stb. Az adott válaszokból és a bőrön látható, tapintható tünetekből megállapítja egyrészt, hogy milyen az adott bőrtípus, illetve a pillanatnyi bőrállapot. Mindezek tükrében ajánl professzionális kozmetikai kezeléseket, illetve otthoni ápolási termékeket.

Ebben a szakaszban elsőként a bőr megtisztítása történik a szennyeződéstől, sminktől, arctej segítségével. Ezt követően következik a hyaluronsav és papain enzim tartalmú lotion, amely szintén hatékonyan tisztít, zsírtalanít, puhítja a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Az előkészítés fontos szakasza a hámlazítás, peeling, melynek során a hám elszarusodott sejtsorai kerülnek fellazításra, illetve eltávolításra.

Fontos, hogy ez a lépés kíméletes, de annál hatékonyabb legyen.

Különleges összetételű ampulla, gél és maszk, valamint UH alkalmazásával történik. Az ampulla összetételének köszönhetően elősegíti a mimikai izmok relaxációját, így a ráncok korrekcióját, valamint erőteljes hidratáló és antioxidáns hatással bír. Felvitelét követően egy növekedési faktor tartalmú gél következik a hatékony és hosszú távú regenerációért, majd egy speciális, további hatóanyagokkal dúsított maszk kerül felhelyezésre a szemkörnyékre. Ennek hatóideje alatt a további kezelt területen történik az elektrokozmetikai kezelés.

A hatóanyagok kis molekulamérete lehetővé teszi a könnyű és gyors penetrációt, de ugyanez okozhatja a visszafelé történő diffúziójukat, ezért fontos, hogy ezt megakadályozva egyfajta „lezárást” alkalmazzunk a bőr megfelelő rétegében, lehetőleg a hám mélyebb rétegein belül. Ez speciális, erre a célra kifejlesztett készítményeivel történik a kezelés utolsó lépéseként. Hatóanyag összetételüknél fogva szinergikusan kiegészítik a kezelés korábbi lépéseinek hatását.
Otthoni ápolásra a kezelést, követően, illetve a kúra idejére egy speciális szérum jellegű terméket javaslunk, mely hatásmechanizmusa kiegészíti a kezelés hatását, és segíti azt hosszabb távon is fenntartani. Hidratál, hasonló hatást fejt ki a mimikai izmokra, mint a kezelésben alkalmazott ampulla, mindemelett öregedést késleltető, antioxidáns hatóanyagokat is tartalmaz.

Használd ki ezt az egyszeri ajánlatot!

Szeretnénk, ha kipróbálnád a kezelésünket, ezért első alkalommal 30% kedvezményt biztosítunk neked, az általad választott kozmetikai szalonban!

A kezelés listaára: 25.700.

Kipróbálási ár: 17.990.-

-30%