Select Page

INJEKCIÓMENTES HYALURONPLASZTIKA

INTS BÚCSÚT
AZ ALÁBBI BŐRPROBLÉMÁKNAK

PIGMENTFOLTOK

 

RÁNCOK

 

ROSACEA

 

MEGERESZKEDETT BŐR

 

NÉZD MEG A VIDEÓT ÉS ISMERD MEG AZ
INJEKCIÓMENTES HYALURONPLASZTIKA KEZELÉST!

LAPOZD ÁT AZ EREDMÉNYEKET
BEMUTATÓ GALÉRIÁNKAT!

2016-ban több, mint 7600 hyaluronplasztika kezelést végeztek a Hyamatrix szakértőink.
Lapozd végig az alábbi esettanulmányokat és győződj meg a kezelések hatékonyságáról!

Paciens életkora: 63 év

Hyamatrix Hyaluronplasztika: 1 alkalom

Ráncok mélységének csökkenése:

  • a szemkörnyéki bőr feszesebb, hidratáltabb
  • halványabb pingmentfoltok
  • egészségesebb bőrkép

Kezelést végezte:

Edith de Jong – Hyamatrix szakértő

Paciens életkora: 47 év

Hyamatrix Hyaluronplasztika: 4 alkalom

Ráncok mélységének csökkenése:

“A szemkörnyéken szarkalábak és a statikus ráncok halványodtak, mélységük is látványosan csökkent”

Kezelést végezte:

Szabó Tünde, Hyamatrix szakértő

Paciens életkora: 47 év

Hyamatrix Hyaluronplasztika: 2 alkalom

Ráncok mélységének csökkenése:

  • homlok
  • szemkörnyék
  • orr-ajak barázda

Kezelést végezte:

Mauer-Csite Ágnes – Hyamatrix szakértő

A KEZELÉS MENETE

Első lépésben a kozmetikus célzott kérdéseket tesz fel a vendégnek: allergia, korábban tapasztalt érzékenység, krónikus betegség, szedett gyógyszerek, bőrápolási szokások, kapott kozmetikai kozmetológiai kezelések, vízfogyasztás, stb. Az adott válaszokból és a bőrön látható, tapintható tünetekből megállapítja egyrészt, hogy milyen az adott bőrtípus, illetve a pillanatnyi bőrállapot.

Mindezek tükrében ajánl professzionális kozmetikai kezeléseket, illetve otthoni ápolási termékeket.

Ebben a szakaszban elsőként a bőr megtisztítása történik a szennyeződéstől, sminktől, arctej segítségével. Ezt követően következik a hyaluronsav és papain enzim tartalmú lotion, amely szintén hatékonyan tisztít, zsírtalanít, puhítja a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Az előkészítés fontos szakasza a hámlazítás, peeling, melynek során a hám elszarusodott sejtsorai kerülnek fellazításra, illetve eltávolításra. Fontos, hogy ez a lépés kíméletes, de annál hatékonyabb legyen.
Az első ampulla tartalmazza a destrukturált, egyedülállóan kis molekulaméretű hyaluronsavat, mely parányi méreténél fogva akadálymentesen jut be a bőr mélyebb rétegeibe, a dermiszbe. A második ennek a bőrben történő hosszútávú hasznosulását segíti elő. A szérum összetevői között szereplő regulátor peptidek az ampullák hatását egészítik ki. Ezt követi a maszk felvitele, mely szintén nagy mennyiségben tartalmaz hyaluronsavat és ásványi anyagokat, gondoskodik a bőr szöveteinek reminarizálásáról.
A hatóanyagok kis molekulamérete lehetővé teszi a könnyű és gyors penetrációt, de ugyanez okozhatja a visszafelé történő diffúziójukat, ezért fontos, hogy ezt megakadályozva egyfajta „lezárást” alkalmazzunk a bőr megfelelő rétegében, lehetőleg a hám mélyebb rétegein belül. Ez speciális, erre a célra kifejlesztett készítményeivel történik a kezelés utolsó lépéseként. Hatóanyag összetételüknél fogva szinergikusan kiegészítik a kezelés korábbi lépéseinek hatását.
Otthoni ápolásra a kezelést, követően, illetve a kúra idejére egy speciális szérum jellegű terméket javaslunk, mely hatásmechanizmusa kiegészíti a kezelés hatását, és segíti azt hosszabb távon is fenntartani. Hidratál, hasonló hatást fejt ki a mimikai izmokra, mint a kezelésben alkalmazott ampulla, mindemelett öregedést késleltető, antioxidáns hatóanyagokat is tartalmaz.

Használd ki ezt az egyszeri ajánlatot!

Szeretnénk, ha kipróbálnád a kezelésünket, ezért első alkalommal 30% kedvezményt biztosítunk neked, az általad választott kozmetikai szalonban!

A kezelés listaára: 29.990.

Kipróbálási ár: 19.990.-

-30%